• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie Top Employer 2019

Technische Unie levert sinds jaar en dag kwaliteit aan haar klanten. Dat kunnen we alleen als we ook voor ons personeel de zaken goed hebben geregeld. En dat hebben we. Na onderzoek van ons HR-beleid door het Top Employers Institute, mogen wij ons ook in 2019 Top Employer noemen.

Het Top Employers Institute onderzoekt en vergelijkt de deelnemende organisaties op HR-zaken als arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden, talentontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en bedrijfscultuur. Het is een uitgebreid en onafhankelijk onderzoek, iedereen boven een bepaalde score ontvangt het certificaat. In 2019 krijgen wij het certificaat Top Employer voor de vijfde keer toegekend.

Technische Unie scoort met name goed op (secundaire) arbeidsvoorwaarden (denk aan fruit op de werkplek, jaarlijks evenement voor alle collega’s en hun familie, winstdeling, etc.) en het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers. Ook op talentontwikkeling en loopbaanplanning scoren we hoog. Onze totale score is zelfs opgelopen ten opzichte van vorig jaar.

Goed geregeld, ook voor onze klanten

“Wij zijn wéér erg blij met dit keurmerk”, zegt Marie-José Tijssen (Directeur HR & Interne Communicatie). “Er gaat een uitgebreid onafhankelijk onderzoek van een half jaar aan vooraf, bestaande uit honderd vragen, zeshonderd best practices en een aantal bezoeken. Daarom kunnen we echt vol vertrouwen zeggen dat we onze HR-zaken goed geregeld hebben. Voor onze collega’s, en daarmee ook voor onze klanten. Want wie wordt er nou niet graag geholpen door een tevreden medewerker?”

Kom ook werken bij Technische Unie

Bekijk onze vacatures

Gerelateerd

Technische Unie bij beste werkgevers 2018

Kwaliteit lever je niet alleen naar buiten, maar ook intern. Zo denken we erover bij Technische Unie en dat komt tot uiting in ons personeelsbeleid. Met succes! Want na een onafhankelijk onderzoek van het Top Employers Institute mogen wij ons Top Employer Nederland 2018 noemen.