• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Solar Solutions 2020: bent u er ook bij?

Solar Solutions 2020 staat voor de deur. Op de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest Europa vindt u meer dan 500 innovaties op zonne-energiegebied. Maar ook 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag. En u kunt er gratis bij zijn!

Dit B2B-evenement biedt naast alle innovaties de kans om te netwerken op hoog niveau. En met hetzelfde toegangskaartje kunt u ook de naastgelegen beurs Duurzaam Verwarmd bezoeken. Dit is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux.

Technische Unie ook dit jaar weer van de partij met een stand

Technische Unie is dit jaar opnieuw van de partij met een mooie stand op Solar Solutions. Hier vindt u een combinatie van verschillende E én W oplossingen. Zonne-energie is heel belangrijk in de energietransitie. Maar om gebouwen volledig energieneutraal te krijgen, zijn totaaloplossingen vereist.

Gratis toegangskaartje voor onze klanten

U bent uiteraard van harte welkom. Ook dit jaar kunt u zich gratis registreren via deze website.

Vul 2020TU in als invitatiecode. Dan ontvangt u gelijk een gratis e-ticket ter waarde van €75,-. Maakt u samen met ons een duurzamere wereld mogelijk?

Wat: Solar Solutions 2020
Waar: Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, stand C10
Wanneer: 17, 18 en 19 maart van 10.00 tot 18.00 uur

 

Gratis aanmelden

Lees meer over:

Gerelateerd

DigiDealGO van start

In de DigiDeal voor de Gebouwde Omgeving (DigiDealGO) leggen partijen uit de bouwketen vast hoe zij in de toekomst data uitwisselen en worden toekomstige standaarden ontwikkeld.

Weer meer zonne-energie opgewekt in 2018

Vorig jaar is in Nederland 8 procent meer elektriciteit uit hernieuwbare bronnen opgewekt dan een jaar eerder. Vooral de productie uit zon nam toe, met zo’n 1.400 megawatt. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

'Nederlandse zonnepanelenmarkt groeit 2 x zo hard als wereldwijde markt'

Het Nationaal Solar Trendrapport 2019 is uit. En wat blijkt? De Nederlandse zonnepanelenmarkt stijgt explosief. Zo steeg de markt in Nederland maar liefst twee keer zo hard als de zonnepanelenmarkt wereldwijd!

Hoe onderhoud ik mijn zonnepanelen?

Zonne-energie verblindt! Die conclusie is te trekken uit een onderzoek van NRC Handelsblad naar de opbrengst van zonnepanelen. De opbrengst van panelen kan na plaatsing langzaam teruglopen als gevolg van algengroei, losgeraakte kabels of een schaduwrijke boom in de omgeving heeft nadelige gevolgen op de zonne-opbrengst. Maar veel huurders of huizenbezitters zijn zich hiervan niet bewust.

Hoe stabiel is ons elektriciteitsnet?

Hoe wordt u onafhankelijk van het stroomnet?

Talloze digitale wekkers liepen sinds half januari zo'n 6 minuten achter. Dit kwam door een probleem in het Europees elektriciteitsnet. En dat is begonnen met een politiek conflict tussen Servië en Kosovo. Hè? Ja, het moet niet gekker worden. En het zet u misschien aan het denken. Als andere Europese landen onze stroomvoorziening kunnen beïnvloeden, hoe stabiel is ons elektriciteitsnet dan eigenlijk? En nog belangrijker: wat voor invloed heeft dit op u?

Technische Unie wint Solar Solutions Best Presentation Award 2017

Solar Solutions Beurs

Duurzame oplossingen mogen zich verheugen in een toenemende vraag vanuit de markt. Dat is te merken op Solar Solutions International 2017, de grootste solar vakbeurs van de Benelux. Het is de eerste dag direct al erg druk op de beursvloer. Mooie opsteker voor Technische Unie is de prijs voor de beste beursstand.

 

Technische Unie in TV programma Alles over Wonen aflevering 7: Zonnepanelen

Alles over Wonen

Vanaf zondag 13 november 2016 tot en met maart 2017 zijn diverse duurzame en comfortverhogende oplossingen van Technische Unie en haar leveranciers te zien in het TV programma Alles over Wonen van SBS6. Gedurende acht afleveringen komen er diverse oplossingen aan bod waaronder groendak, ledverlichting, zonnepanelen, verwarming & klimaat.

Solar Solutions 2020

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Nu de solar-markt volwassen is, wordt het tijd voor de volgende stap.

Stringomvormer van ABB voor vermogens tot 120 kW

Uw klant wil uiteraard een optimaal rendement behalen uit zonne-energie. De juiste omvormer met een groot vermogen is hierbij van essentieel belang. Maar naast maximale prestaties bent u als installateur ook op zoek naar betrouwbaarheid en installatiegemak. De PVS-100/120-TL van ABB heeft het allemaal.