• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Installatiegemak: Technische Unie levert prefab stekerbaar schakelmateriaal

Installatiegemak: Technische Unie levert Prefab stekerbaar schakelmateriaal

Technische Unie introduceert prefab stekerbaar schakelmateriaal, wat zorgt voor meer gemak en flinke tijdswinst bij het installeren. Het geprefabriceerde schakelmateriaal wordt kant en klaar geleverd voor stekerbare montage. Er zijn verschillende artikelen uit voorraad leverbaar.

Vraag uit de markt

De introductie van de ‘prefabs’ komt voort uit de vraag uit de markt, vertelt Martijn Nijmeijer, Engineer Prefab Solutions bij Technische Unie: “Onze prefab schakelmaterialen zijn de oplossing voor projecten waar veel standaard installaties moeten komen, denk bijvoorbeeld aan de utiliteitsbouw. De oplossing is onlosmakelijk verbonden met een stekerbare installatie. We bieden hiermee veel extra gemak. Zo levert ons prefab installatiemateriaal veel tijdswinst: een conventionele installatie van een 3-voudige wandcontactdoos kost zo’n 30 minuten. Met onze prefab oplossing is dit slechts 3 minuten. Met andere woorden: 90 procent winst!”

Verschillende keuzes

Binnen het assortiment geprefabriceerd schakelmateriaal biedt Technische Unie verschillende keuzes. Bijvoorbeeld alleen wandcontactdozen, of alleen schakelaars, of een combinatie van die twee. Er kan gekozen worden voor 1, 2, 3 of 4 wandcontactdozen. “Ook bieden we de keuze tussen het kabelsysteem van Wieland of Wago, zodat we er zeker van zijn dat we kwalitatief goede producten afleveren. Het schakelmateriaal is standaard van Gira in combinatie met de speciaal ontwikkelde hollewanddoos van Attema. Maar in overleg kan dit ook met andere merken uit ons assortiment.” vervolgt Nijmeijer.

Kwaliteit staat voorop

Alle het geprefabriceerde schakelmateriaal doorloopt een grondige keuringsprocedure met zowel elektrische als mechanische testen. Door in samenwerking met onze professionele prefabricage partners iedere prefab te testen is er een uitstekende kwaliteitswaarborg.

Interessant voor alle installateurs

En hoewel stekerbaar installeren vaak in grotere bouwprojecten wordt toegepast, is de nieuwe oplossing ook interessant voor kzm’ ers legt Nijmeijer uit: “Denk bijvoorbeeld aan een installatie in holle wand op een kantoor. Daarvoor leent deze prefab oplossing zich uitstekend, ook omdat je op termijn heel makkelijk aanpassingen kunt doen en flexibel blijft. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. In aanschaf zijn de prefabs weliswaar iets duurder, maar door de tijdswinst wordt dit ruimschoots gecompenseerd.

Voordelen prefabs

De voordelen van het geprefabriceerde schakelmateriaal op een rij: installatiegemak, keuzegemak en tijdswinst. Bekijk het assortiment van prefabs op onze website. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via prefab@technischeunie.com.

Installatiegemak

Technische Unie biedt naast prefab stekerbaar schakelmateriaal nog meer handige producten en oplossingen die het installeren nog gemakkelijker én sneller maken.

Lees alles over installatiegemak

Gerelateerd

Ubel - uw centrale punt voor appendages, vloerverwarming en prefab

Onze Ubel collega’s weten alles op het gebied van appendages voor de industrie en de utiliteitsbouw. De installaties en machines die in deze sectoren gebruikt worden zijn vaak erg complex. De aansluitingen van de juiste onderdelen en toestellen zijn van cruciaal belang voor het optimaal functioneren van deze systemen.

Sociale werkplaats levert secuur prefabwerk voor Breman Hasselt

Toen Breman Hasselt een bouwproject startte van 129 woningen was hun wens duidelijk: zo min mogelijk afval en logistiek “loopuren” op de bouwplaats. Samen met Technische Unie kwamen ze tot een maatwerkproject waarbij maatschappelijk ondernemen een grote rol speelt.

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.

UbiFit: ‘Veiligheid en gemak kosten niets méér’

Ubbink

De maanden januari en februari staan bij Technische Unie in het teken van gemak, en daar horen verschillende aantrekkelijke aanbiedingen bij. Eén daarvan is Ubbink’s UbiFit, een concentrisch rookgasafvoersysteem dat zich gemakkelijk laat installeren en bovendien een stuk meer veiligheid biedt.

Praktijkcase: Megapress versnelt renovatie cultureel centrum Best

Viega Megapress

Vijf Brabantse ondernemers hebben de handen ineen geslagen om het kantoor van de Rabobank in Best om te bouwen tot culturele hotspot. Een omgeving voor dans, muziek en cultuur die gecombineerd wordt met bibliotheek. 

Voor gemak bent u in goede handen bij Technische Unie

Voor gemak bent u in goede handen bij Technische Unie

Onze missie is om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken om te kiezen, te bestellen en om de gekozen producten en systemen eenvoudig en snel te installeren. U bent bij ons dan ook in goede handen voor allerlei handige producten, oplossingen en diensten die uw werk makkelijker en efficiënter maken.

Nieuwe app: Technische Unie CV Hulp

CV Hulp app

Download nu de CV Hulp! Deze slimme (gratis) app is de helpende hand als het op storingen bij cv-ketels aankomt. Als u de storingscode invoert ziet u direct wat de oplossing is. 

Doorvoeringen; een bedreiging voor de brandwerendheid?

Doorvoeringen; een bedreiging voor de brandwerendheid?

SNIP Elektrotechniek is al vele jaren klant bij Technische Unie. Met de ruim 25 medewerkers voert het bedrijf al meer dan 25 jaar elektrotechnische projecten uit in de utiliteitsbouw en in de woningbouw.

Evago noodverlichting: nu ook stekerbaar!

VanLien zoekt voortdurend naar oplossingen om uw werk makkelijker te maken. Nu de Evago inbouwarmaturen voorzien zijn van een Wieland GST18/3-snoer kunt u nóg sneller installeren.

PEHA DALI dimmer

PEHA heeft een eigen dali-dimmer (D 430 DALI o.A.) ontwikkeld als aanvulling op het bestaande dimmer-assortiment en speelt daarmee in op de nieuwste ontwikkelingen.

Zwaluw Hybrifix 302 vanaf nu ook zonder kitpistool te gebruiken

Den Braven Hybrifix

Zwaluw Hybrifix 302 bewijst zich al langer als breed toepasbare lijmkit in de bouw en industrie. Met de nieuwe handige doseerspuit wordt het heel eenvoudig om bouwmaterialen gecontroleerd te verlijmen en te voegen. Verticaal, horizontaal en zelfs ondersteboven. Dit ‘pressure pack’ heeft een inhoud van 200 ml in de kleur wit en zwart.

Basiskast Hafonorm: de meest flexibele installatiekast in de woningbouw

Abb hafonorm

De basiskast Hafonorm is een installatiekast die aangepast kan worden naar verschillende situaties. Het is een slimme kast met een logische indeling en de meest flexibele installatiekast in de woningbouw. Een groepenkast met één hoofdschakelaar en twee of drie aardlekschakelaars die naar wens samengesteld kan worden.

Het gemak van snoerloos: DEWALT 54V XR FLEXVOLT

dewalt flexvolt

De nieuwe serie DEWALT 54V XR FLEXVOLT gereedschappen bieden de kracht van gesnoerd, gecombineerd met de vrijheid van snoerloos werken. De prestaties van de 54V XR FLEXVOLT elektrische gereedschappen zullen de verwachtingen van elke professional overstijgen.

De nieuwste innovatie van fischer: de DuoPower plug

De nieuwste innovatie van fischer: de DuoPower plug

De DuoPower plug van fischer bestaat uit twee componenten waardoor de plug voor elke ondergrond geschikt is, of het nu beton, baksteen, holle steen, cellenbeton of gipsplaat is. De DuoPower geeft daarnaast duidelijk aan wanneer deze goed is aangedraaid, waarmee doldraaien tot het verleden behoort.

Ontwerp beleven met Gira

Gira configurator

Gira biedt met twee handige tools de mogelijkheid om het ontwerp van een installatie vooraf te beleven. Met de Gira designconfigurator en de Gira deurcommunicatieconfigurator kunt u vooraf op pc of tablet zien, hoe het ontwerp er uiteindelijk uit komt te zien.

Makkelijk bedraden met Omron Push-In-Plus

omron

Ontwikkelingen op het gebied van paneelbouw geven aanleiding tot vernieuwingen in productiefaciliteiten. Dit komt niet alleen ten goede aan paneel- en machinebouwers, maar ook aan de eindgebruikers van de panelen.

Easy: Nieuwe KNX-ontwikkelingen bij Hager

Hager KNX Easy

Hager introduceert een nieuwe generatie KNX-producten, waarmee sneller, eenvoudiger en kostenefficiënter passende oplossingen kunnen worden gerealiseerd. Daarbij introduceert het bedrijf een nieuwe programmeertool, de Easy configuratieset, om Hager-KNX-installaties intuïtiever dan ooit mee te configureren.