• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Wijziging ligplaats TU Boot op 19 november

Door vertraagde werkzaamheden aan de Boskoopse Hefbrug kan de TU Boot Alphen a/d Rijn dit jaar helaas niet bereiken. Daarom wijken we op 19 november uit naar een nieuwe locatie in Gouda.

Feestelijke eerste paal nieuwbouw verkoopkantoor Den Haag

Onlangs is bouwbedrijf Aan de Stegge Twello gestart met realisatiewerkzaamheden voor een nieuw verkoopkantoor van Technische Unie op het Forepark in Den Haag. Vandaag is onder aanwezigheid van diverse betrokkenen op feestelijke wijze de eerste paal geboord.

Technische Unie genomineerd voor Intrakoop Beste Leverancier Award 2019

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Jaarlijks kiezen de Intrakoop-leden de beste leverancier in de zorg. Samen met Essity TENA en Huuskes is Technische Unie dit jaar genomineerd voor de Intrakoop Beste Leverancier Award 2019.

Jaarlijks onderzoek klanttevredenheid

Als relatie van Technische Unie vinden we uw mening uiterst belangrijk. Het helpt ons de aangeboden dienstverlening verder te verbeteren en u optimaal van dienst te zijn.

Verleng de levensduur van uw industriële apparatuur

Heeft wel eens onnodig lange down-time gehad omdat een defect onderdeel niet leverbaar was? Zonde! Verleng de levensduur van uw machinepark door onze reparatie- en revisieservice in samenwerking met UNIS Group. Wel zo duurzaam!

Thuiscomfort.nl doet WAT

‘Iedereen doet wat.’ Die zin staat centraal in de overheidscampagne voor verduurzaming. Samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties voert de Rijksoverheid een langlopende campagne over de klimaattransitie. Thuiscomfort.nl, het inspiratieplatform van Technische Unie, sluit vandaag aan als klimaatpartner van de campagne.

TU Boot 2019: in de escaperoom..

Wist u dat u ook kunt ontsnappen van de TU Boot? Laurien laat zich opsluiten in de escaperoom. Als dat maar goed gaat!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt