• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Terugleversubsidie voor zonnepanelen in 2021: dit moet u weten!

De salderingsregeling stopt vanaf 2021. En 2021? Dat is het al bijna! Eigenaren van zonnepanelen kunnen tot volgend jaar opgewekte stroom die ze niet gebruiken terugleveren aan het elektriciteitsnet. Over 2 jaar wordt de salderingsregeling vervangen door de terugleversubsidie. Wat betekent dat?

CPB: 'Gewenste CO2-reductie niet haalbaar'

In aanloop naar de Provinciale verkiezingen zijn het klimaat en het nieuw te sluiten Klimaatakkoord het centrale onderwerp. Welke maatregelen worden er de komende jaren getroffen, op landelijk en regionaal niveau, en wat betekent dit voor onze portemonnee?

Label-C-plicht; wat moet u doen als huurder van een bedrijfspand?

Huurt u een bedrijfspand, dan bent u niet verantwoordelijk voor het voldoen aan de labelplicht. Het is wel belangrijk dat uw gehuurde pand aan de labelplicht voldoet. Is dit niet het geval, dan mag u het pand na 1 januari 2023 niet langer gebruiken.

Weer meer zonne-energie opgewekt in 2018

Vorig jaar is in Nederland 8 procent meer elektriciteit uit hernieuwbare bronnen opgewekt dan een jaar eerder. Vooral de productie uit zon nam toe, met zo’n 1.400 megawatt. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

SVn brengt ‘customer journey’ langer zelfstandig wonen in kaart

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) onderzocht hoe ouderen zich oriënteren op woningaanpassingen. Samen met Bureau Vijftig brengt zij de oriënterende klantreis van ouderen in kaart. Ook zet zij uiteen welke generaties ouderen er zijn. Zij vertelt welke thema’s er spelen op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen. En zij geeft professionals communicatietips om het onderwerp langer zelfstandig thuis wonen bij ouderen aan te snijden.

Technische Unie Top Employer 2019

Technische Unie levert sinds jaar en dag kwaliteit aan haar klanten. Dat kunnen we alleen als we ook voor ons personeel de zaken goed hebben geregeld. En dat hebben we. Na onderzoek van ons HR-beleid door het Top Employers Institute, mogen wij ons ook in 2019 Top Employer noemen.

'Nederlandse zonnepanelenmarkt groeit 2 x zo hard als wereldwijde markt'

Het Nationaal Solar Trendrapport 2019 is uit. En wat blijkt? De Nederlandse zonnepanelenmarkt stijgt explosief. Zo steeg de markt in Nederland maar liefst twee keer zo hard als de zonnepanelenmarkt wereldwijd!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt