• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Heeft u al energielabel C? Label up!

Uw kantoorpand heeft energielabel C, goed bezig! U voldoet al aan de toekomstige energielabel C-verplichting van 2023. Maar wat valt er nog voor u te halen? We zetten het even op een rij:

BENG-norm (opnieuw) uitgesteld tot 2021

De nieuwe BENG-norm, die de huidige EPC-eisen vervangt, wordt opnieuw uitgesteld tot 1 januari 2021. Dit heeft plaatsvervangend minister Knops van Binnenlandse Zaken aan de Tweede Kamer bekend gemaakt.

Nieuw: refurbished artikelen voor industrie

Vanaf nu kunt u refurbished industriële artikelen bestellen via onze webshop. Samen met UNIS Group werken we zo aan een circulaire economie, óók in de industriële sector.

Circulariteit: the future is now

Met het thema ‘The future is now’ kwamen onze productspecialisten bijeen voor de jaarlijkse inkoopdag. In verschillende break-out sessies, workshops en lezingen gingen ze hiermee aan de slag. En daar kwam circulariteit vaak aan bod!

Industrietrends 2020: informatieplicht, stikstof, Invest NL en SDE++

Welke trends verwachten we voor 2020 in de industrie?

Aangepaste levertijden feestdagen 2019

Met de feestdagen hanteert Technische Unie aangepaste levertijden en bestelmogelijkheden. In dit bericht informeren wij u hierover.

'Afschaffing subsidie op warmtepompen brengt klimaatdoelstellingen in gevaar'

Per 1 januari 2020 vervalt de subsidie op warmtepompen in nieuwbouwwoningen. Volgens Techniek Nederland zet minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat hiermee de klimaatdoelstellingen op het spel.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt