• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Conceptrichtlijn voor veilig werken aan cv-ketels gepubliceerd

InstallQ publiceerde onlangs in concept de BRL 6000-25. Dit document beschrijft waaraan bedrijven en professionals moeten voldoen, als zij vanaf 1 januari 2021 willen werken aan gebouwgebonden gasverbrandingstoestellen. De markt heeft tot 21 oktober 2019 de gelegenheid te reageren op de conceptrichtlijn.

Elektrische ketel: duurzaam of duur?

Wat gebeurt er als we de gaskraan dichtdraaien? De warmtepomp is een populaire oplossing, maar is lang niet altijd rendabel in elke woning. Daarnaast is de warmtepomp ook een dure oplossing. Bij veel mensen is de hoop daarom gevestigd op een goedkopere cv-ketel op waterstofgas óf de elektrische ketel. De elektrische cv-ketel. Is dat dé ketel van de toekomst?

Prinsjesdag 2019: Leve de woning!

De Miljoenennota. Niet iets waar de gemiddelde installateur voor warmloopt. Toch raden we u aan op dinsdag 17 september 2019 eens goed te gaan zitten voor dit tv-spektakel. Want behalve de traditionele rijtoer met de Gouden Koets, de jurk van koningin Máxima, de hoedjesparade en natuurlijk het koffertje van de Minister van Financiën kan de Miljoenennota 2019 voor installerend Nederland grote gevolgen hebben. In positieve én negatieve zin.

Meer uren in uw dag nodig? Dat kan met deze dienst!

Nooit meer misgrijpen of heen en weer rijden? Technische Unie introduceert Voorraadoptimalisatie serviceauto. Een servicepakket waarmee u meer inzicht heeft in de voorraad van uw serviceauto’s. Wel zo handig!

Back to school met TU Campus

De zomer is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Ook TU Campus gaat weer vol gas van start met een uitgebreid aanbod aan opleidingen, trainingen en certificeringen. Of dit nu op het gebied van industrie of licht, warmtepomptraining of bijvoorbeeld veilig werken is; bij TU Campus kunt u terecht voor praktische kennis met erkende certificaten waarmee u direct aan de slag kunt.

Op zaterdag zwaait er wat bij Technische Unie!

De komende zaterdagen zetten we het groene actie-zwaailicht aan in onze vestigingen. Voor dagvoordeel van ABB, Draka, Flamco, Geberit, GIRA of Wavin. Tot zaterdag bij Technische Unie! Bye-bye, zwaai, zwaai…

Rijdende douche-wc grote hit onder klanten

De douche-wc begint langzaam zijn intrede te doen in Nederland. Niet alleen vanuit hygiënisch oogpunt en gemak, maar ook omdat het douchetoilet duurzamer is. Julian Meerens van Velunova denkt dat dit pas het begin is.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt