• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuws

Beschikbaarheid PBM en kritische medische hulpmiddelen

Voor de landelijke inkoop van kritische medische hulpmiddelen heeft de Nederlandse overheid een crisisteam samengesteld.

Technische Unie EPLAN plug-in nu ook beschikbaar in versie 2.9

EPLAN plug-in

De EPLAN plug-in van Technische Unie is natuurlijk ook beschikbaar voor de nieuwste release van EPLAN 2.9. Met deze plug-in heeft u al in de egineeringsfase inzicht in verschillende producten, prijzen, de beschikbaarheid en mogelijke alternatieven. Download de plug-in direct!

Nieuw protocol ‘Samen veilig doorwerken' voor bouw en techniek

Hoe kunnen we veilig doorbouwen en installeren in tijden van corona? Om op die vraag antwoord te geven, hebben Techniek Nederland en Bouwend Nederland samen met marktpartijen en de rijksoverheid een protocol ontwikkeld.

We houden contact - juist nu!

Momenteel is het niet goed mogelijk elkaar in levende lijve te treffen. Toch kunnen we ons voorstellen dat u graag op de hoogte blijft van ontwikkelingen in de markt en bij Technische Unie.

Cruciale helden: de installatiebranche gaat door

Als in een ziekenhuis de lampen kapot gaan, bij wie bestellen ze nieuwe? Als in de broodfabriek of bij de melkverwerker een machine het begeeft, op wie doen ze dan een beroep? Als thuis de warmwatervoorziening of de verwarming uitvalt, wie bellen we dan?

Ervaar het gemak van online bestellen

Het coronavirus heeft gevolgen voor de wijze waarop we (samen)werken in Nederland. Bent u zelf verkouden? Of wilt u juist geen risico lopen door anderen te worden aangestoken? Maak dan gebruik van onze digitale diensten.

Corona-update 16 maart 2020

Op zondag 15 maart 2020 zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt