• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Evenementen

Siemens demobus

Meer leren over de nieuwste industrie oplossingen van Siemens? Dat kan! De Siemens demobus komt dit voorjaar naar u toe.

Netwerkevent: de Digitale stoommachine en het Magische glas

Dag in dag uit bent u aan het rennen en vliegen. U bent altijd maar bezig invulling te geven aan de wensen van uw klanten terwijl de wereld om u heen razendsnel verandert. De onmogelijkheden van het verleden zijn de mogelijkheden van de toekomst. Wanneer heeft u voor het laatst de kans gezien u hierin te verdiepen? Wanneer heeft u voor het laatst tijd gehad om eens echt van gedachten te wisselen met collega’s uit de markt om te horen hoe zij met de uitdagingen van het heden omgaan?

Kennisevent Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie

Of het nu gaat om productie, verpakking, opslag, vervoer, verkoop; in de voedingsmiddelenindustrie staan voedselveiligheid en voedselkwaliteit altijd voorop. Om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, nodigen we u graag uit voor het Safe Food Factory en Technische Unie kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’.

Kennis Event - Informatieplicht juli 2019: bent u er klaar voor?

De Wet Milieubeheer verplicht bedrijven die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken om alle mogelijke energiebesparende maatregelen te treffen. In juli komt daar ook informatieplicht bij. We kunnen het ons goed voorstellen dat dit veel vragen bij u oproept. Tijdens dit kennisevent op 6 juni vindt u alle informatie die u nodig heeft om stap voor stap slim energie te besparen.

Wat staat er nog meer op de agenda?