• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Assortiment

Verlichting koopt u bij Technische Unie

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. Bij Technische Unie kunt u terecht voor alles op het gebied van licht. Zelfs het maken van een lichtberekening behoort tot de mogelijkheden.

Energiebesparende verlichting

Technische Unie biedt een breed assortiment in lichtbronnen en armaturen. Een steeds groter wordend deel van dit assortiment bestaat uit led verlichting. Deze duurzame manier van verlichten kan veel energie besparen. Een andere manier van energiebesparing kan gerealiseerd worden door licht management systemen (LMS), zoals het gebruik van dimmers en sensoren of lichtsturing via DALI. Onze lichtspecialisten helpen u graag met een duurzaam advies.

Philips Ledinaire

Een overzichtelijk aanbod

Met ons ruime assortiment verlichting bieden wij voor iedere vraag een oplossing. Wij leveren alles op het gebied van:

Uiteraard leveren wij ook alle lichttechnische, elektrische en mechanische toebehoren.

Persoonlijk advies van onze lichtspecialisten

Heeft u vragen over verlichting? Neem dan contact op met uw verkoopkantoor. Onze lichtspecialisten staan voor u klaar met een professioneel advies. Zij staan in direct contact met onze leveranciers en helpen u graag bij de keuze voor het juiste product.

 

 

 

 

 

Installeer simpel slimme verlichting voor het MKB met Interact Pro

In het MKB ziet u vaak verlichting die u met een schakelaar voor iedereen tegelijkertijd aan of uitzet. Met slimme verlichting biedt u een betere beleving aan deze klanten. Maar installatie is vaak veel gedoe. Waar begint u?

Interact Pro van Phlips, in drie stappen smart verlichting

In het MKB ziet u vaak verlichting die u met een schakelaar voor iedereen tegelijkertijd aan of uitzet. Met slimme verlichting biedt u een betere beleving aan deze klanten. Maar installatie is vaak veel gedoe. Waar begint u?

Overstappen op LED

Kies voor een led-lamp en niet voor een spaarlamp. Lees hier waarom precies.

Coreline en Ledinaire overstapkaart

Duidelijke overstapkaart om uw traditionele verlichting te vervangen met led verlichting. Zie direct wat u nodig heeft.